PANACEA3 Έκκριμα σαλιγκαριού Συνήθεις ερωτήσεις e-shop English ×

Λογότυπο PANACEA3

snail science for your skin


Συνήθεις ερωτήσεις


Εάν η ερώτησή σας δεν καλύπτεται από τις παρακάτω συνήθεις ερωτήσεις και απαντήσεις, χρησιμοποιείστε οποιοδήποτε κανάλι επικοινωνίας για να μας ρωτήσετε (δείτε στο κάτω μέρος της σελίδας: email, κοινωνικά δίκτυα, κουμπί συνομιλίας).

Θα χαρούμε να βοηθήσουμε!
Ποιος / τι είναι η PANACEA3 ;
Περιεκτικότητα σε σαλιγκάρι.. όσο υψηλότερο ποσοστό τόσο καλύτερα, σωστά ;
Δεν είναι τόσο απλό. Μάθετε εδώ!
Γιατί τα προϊόντα PANACEA3 λένε "από" έκκριμα σαλιγκαριού αντί "με" ή "περιέχει" ;
Επειδή σχεδιάζονται εξ' αρχής με μοναδικό δεδομένο ενεργό συστατικό το έκκριμα σαλιγκαριού. Τα υπόλοιπα συστατικά προστίθενται επικουρικά ώστε το έκκριμα σαλιγκαριού να έχει την κατάλληλη μορφή για τις συγκεκριμένες χρήσεις που απαιτεί το εκάστοτε προϊόν. Ως εκ τούτου, μπορείτε πάντα να δείτε ότι το "snail secretion filtrate" βρίσκεται στην κορυφή της λίστας συστατικών τους, όπως θα έπρεπε να ισχύει για οποιοδήποτε προϊόν περιποίησης δέρματος ή κρέμα που ισχυρίζεται περιεχόμενο σαλιγκαριού.
Υπάρχει περίπτωση να μην αντιδράσει θετικά το δέρμα μου;
Υπάρχει περίπτωση στις πρώτες χρήσεις να δείτε ένα ήπιο ξεφλούδισμα και να νομίζετε ότι σας προκαλεί ξηροδερμία. Μην ανησυχήσετε καθόλου. Είναι ένα από τα χαρακτηριστικά του εκκρίματος η φυσική απολέπιση και ο καθαρισμός σε βάθος που προκαλεί το έκκριμα. Μετά τις πρώτες χρήσεις θα απολαμβάνετε την κρέμα σας και τα υπόλοιπα ευεργετικά αποτελέσματα της χρήσης της.
Επίσης όταν έχουμε κάποιο δερματικό πρόβλημα μπορεί να προκληθεί κνησμός, τσούξιμο, ή και ελαφρύς πόνος. Μην φοβηθείτε καθόλου διότι πρόκειται για την αντίδραση της "μάχης" που έχει ξεκινήσει ο φυσικός μηχανισμός του δέρματος για την αντιμετώπιση του προβλήματος. Για παράδειγμα στην ατοπική δερματίτιδα προκαλείται ένα αρχικό τσούξιμο. Ωστόσο σε λίγο χρόνο απολαμβάνετε ένα απαλό δέρμα και μετά από μερικές ημέρες απαλλάσσεστε από το πρόβλημα. Εάν κάποια στιγμή η δερματίτιδα πάει να ξαναβγεί και βάλετε κρέμα τότε αποτρέπεται η επανεμφάνισή της. Σε κάθε περίπτωση το ισχυρό έκκριμα σαλιγκαριού που χρησιμοποιείται στην PANACEA3 παρέχει όλα εκείνα τα απαραίτητα στοιχεία για την ενεργοποίηση των φυσικών ενεργειών του δέρματος για την αντιμετώπιση των προβλημάτων.
Εάν έχω φορέσει ένα από τα προϊόντα PANACEA3, π.χ. την κρέμα χεριών, και μετά από κάποια ώρα σαπουνίσω τα χέρια μου, πρέπει να ξαναφορέσω κρέμα;
Όχι δεν είναι απαραίτητο. Η κρέμα έχει απορροφηθεί μέσα σε λίγα λεπτά από την εφαρμογή και δουλεύει πλέον εκ των έσω.
Καλό είναι ωστόσο να μην ταλαιπωρείτε το δέρμα σας με χημικά προϊόντα καθαρισμού.
Σε πόσες ημέρες χρήσης εξαφανίζονται οι ουλές;
Τα προϊόντα PANACEA3 είναι ιδανικά για το σβήσιμο των ουλών. Ο χρόνος που απαιτείται εξαρτάται από τον χρόνο που έχει περάσει από την δημιουργία της ουλής αλλά και από το βάθος του ουλώδους ιστού. Όπως καταλαβαίνετε δεν μπορεί να εξαφανιστεί επιφανειακά μια ουλή αν πρώτα δεν έχει επιδιορθωθεί το ουλώδες υπόστρωμα της ουλής. Τον πρώτο καιρό θα δείτε μια άμεση βελτίωση της όψης της ουλής αφού θα επιτευχθεί αποχρωματισμός της και θα φτιάξει η περιφερειακή περιοχή της ουλής η οποία έχει μικρότερο βάθος ουλώδους ιστού. Με καθημερινή εφαρμογή και επιμονή, ανάλογα το βάθος της ουλής θα αρχίσετε να βλέπετε θετικά αποτελέσματα και στις περιοχές με μεγαλύτερα βάθη ουλώδους ιστού.
Τέλος εάν η ουλή είναι πρόσφατη είναι πολύ σημαντικό να γίνεται όσο το δυνατόν συντομότερα η χρήση των προϊόντων PANACEA3.
Θα φύγουν οι ρυτίδες μου;
Οι λεπτές γραμμές των ρυτίδων θα φύγουν. Απαιτείται ωστόσο καθημερινή χρήση έστω μία φορά. Οι ρυτίδες έκφρασης θα παραμείνουν αλλά θα γεμίσουν και θα είναι πολύ πιο ομαλές και γεμάτες.
Τα προϊόντα PANACEA3 πως συμπεριφέρονται με τα προβλήματα ακμής;
Είναι ιδανικά για την αντιμετώπιση των προβλημάτων ακμής. Ειδικά για τις ουλές που έχει ήδη από το παρελθόν δημιουργήσει η ακμή τα αποτελέσματα είναι εκπληκτικά καθώς τα περιφερειακά τμήματα των ουλών πολύ γρήγορα αντικαθιστώνται από νέο υγιή ιστό με αποτέλεσμα να έχουμε άμεσα μια μεγάλη βελτίωση της γενικής εικόνας του προσώπου ή γενικά της περιοχής που είχε δημιουργηθεί ο ουλώδης ιστός.
Τα προϊόντα PANACEA3 όμως είναι ευεργετικά και για την αποτροπή της δημιουργίας ακμής όταν χρησιμοποιούνται τουλάχιστον μία φορά ημερησίως. Ωστόσο όταν τα άτομα με προβλήματα ακμής είναι νεαρής ηλικίας τότε δυστυχώς υπάρχει ένα σύνηθες φαινόμενο τα άτομα αυτά να μην έχουν την επιμέλεια της καθημερινής φροντίδας, γι αυτό το λόγο θα πρέπει να αναλαμβάνει κάποιος ενήλικας από την οικογένεια να υπενθυμίζει για την καθημερινή χρήση των προϊόντων. Ευεργετική είναι και η χρήση των σαπουνιών PANACEA3 με έκκριμα και κέλυφος σαλιγκαριού για την αντιμετώπιση τόσο της ακμής όσο και των προβλημάτων που έχει ήδη δημιουργήσει.
Λειτουργούν σε προβλήματα ψωρίασης;
Από την πρώτη χρήση θα δείτε να γίνεται πιο απαλό το δέρμα της προσβεβλημένης περιοχής και πολύ σύντομα να φεύγει και το λεγόμενο κάκαδο. Για να εξαφανιστεί όμως τελείως το πρόβλημα απαιτείται καθημερινή φροντίδα με τα προϊόντα PANACEA3 και χρήση για μερικούς μήνες ανελλιπώς καθώς η ψωρίαση έχει πολύ γρήγορο ρυθμό πολλαπλασιασμού των προσβεβλημένων κυττάρων. Από εκεί και πέρα όταν πάει να εμφανιστεί ξανά θα πρέπει να κάνουμε αμέσως χρήση των προϊόντων για να μην επανεμφανιστεί. Σε κάθε περίπτωση κατά την προσπάθεια καταπολέμησης του προβλήματος καλό είναι να αποφεύγεται η χρήση καθαριστικών προϊόντων με χημικά ενώ πάντα έχετε ένα πολύ καλό φίλο στην καθημερινότητά σας τα σαπούνια PANACEA3 από έκκριμα σαλιγκαριού.
Τι συμβαίνει με τις δερματίτιδες;
Άμεσα αποτελέσματα από την πρώτη χρήση. Ειδικά την πρώτη φορά θα νιώσετε ένα έντονο τσούξιμο όπως θα νιώθατε χρησιμοποιώντας κορτιζονούχα σκευάσματα. Σε κάθε περίπτωση τα προϊόντα PANACEA3 είναι για αυτά τα προβλήματα πολύ αποτελεσματικότερα από αυτά τα σκευάσματα. Οι δερματίτιδες τις περισσότερες φορές είναι ευκολότερος αντίπαλος από την ψωρίαση. Τα προϊόντα PANACEA3 θα λύσουν το πρόβλημα της δερματίτιδας και όταν θα πάει να εμφανιστεί ξανά τότε με χρήση των προϊόντων σταματάει το πρόβλημα εν τη γενέσει του. Τελικά η δερματίτιδα κάνει όλο και πιο αραιά την προσπάθεια επανεμφάνισης της. Σε κάθε περίπτωση κατά την προσπάθεια καταπολέμησης του προβλήματος καλό είναι να αποφεύγεται η χρήση καθαριστικών προϊόντων με χημικά ενώ πάντα έχετε ένα πολύ καλό φίλο στην καθημερινότητά σας τα σαπούνια PANACEA3 από έκκριμα σαλιγκαριού.
Είναι αποτελεσματικά τα προϊόντα για εγκαύματα;
Είναι πολύ αποτελεσματικά και μάλιστα όσο πιο μικρό χρονικό διάστημα έχει περάσει από την δημιουργία του εγκαύματος τόσο πιο γρήγορα γίνεται η επούλωση. Σημαντικός επίσης είναι ο αριθμός των επαναλήψεων κατά την διάρκεια της ημέρας ώστε να μην δημιουργηθεί καν κάκαδο από το έγκαυμα. Τέλος στην αντιμετώπιση αυτών των προβλημάτων πολύ σημαντικό είναι το μηδενικό μικροβιακό φορτίο των προϊόντων PANACEA3. Η επάλειψη πρέπει να γίνεται με τόση ποσότητα που να απορροφάται τελείως. Όσες περισσότερες επαναλήψεις κάνουμε κατά την διάρκεια της ημέρας τόσο γρηγορότερα είναι τα αποτελέσματα.