Καλωσήρθατε στο κατάστημα της Panacea3, της σειράς καλλυντικών από έκκριμα σαλιγκαριών της Escargot de Crete. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα για το εξαιρετικής ποιότητας (σε παγκόσμιο επίπεδο) κύριο συστατικό των προϊόντων, δείτε εδώ.

Χρήσιμη πληροφορία: η μόνη διαφορά μεταξύ παραγγελίας ως επισκέπτη και δημιουργίας λογαριασμού πελάτη, είναι η εισαγωγή κωδικού. Αυτό έχει πολλά οφέλη, όπως πχ. η συλλογή πόντων με κάθε αγορά σας τους οποίους μπορείτε όποτε θέλετε να μετατρέπετε σε εκπτωτικά κουπόνια για επόμενες αγορές.

Δωρεάν αποστολή με παραγγελίες άνω των 28.50€ για αποστολή σε Ελλάδα, ή άνω των 80.00€ για αποστολή σε άλλες χώρες. Θα δείτε την αφαίρεση των εξόδων αποστολής μετά τη συμπλήρωση της διεύθυνσης αποστολής.

Έναρξη ισχύος: 1η Ιουλίου 2020

1. Εισαγωγή

Καλώς ήλθατε στην Escargot de Crete.

Η Escargot de Crete («εμάς», «εμείς» ή «μας») λειτουργεί το panacea3.gr (εφεξής «Υπηρεσία» ).

Η Πολιτική Απορρήτου μας διέπει την επίσκεψή σας στο panacea3.gr και εξηγεί πώς συλλέγουμε, προστατεύουμε και αποκαλύπτουμε πληροφορίες που προκύπτουν από τη χρήση της Υπηρεσίας από εσάς.

Χρησιμοποιούμε τα δεδομένα σας για την παροχή και τη βελτίωση της Υπηρεσίας. Χρησιμοποιώντας την Υπηρεσία, αποδέχεστε τη συλλογή και τη χρήση πληροφοριών σύμφωνα με αυτήν την πολιτική. Εκτός εάν ορίζεται διαφορετικά σε αυτήν την Πολιτική Απορρήτου, οι όροι που χρησιμοποιούνται σε αυτήν την Πολιτική Απορρήτου έχουν τις ίδιες έννοιες με τους Όρους Χρήσης μας.

Οι Όροι Χρήσης μας ( "Όροι" ) διέπουν όλη τη χρήση της Υπηρεσίας μας και μαζί με την Πολιτική Απορρήτου αποτελεί τη συμφωνία σας με εμάς ( "συμφωνία" ).

2. Ορισμοί

SERVICE σημαίνει τον ιστότοπο panacea3.gr που διαχειρίζεται η Escargot de Crete .

ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ σημαίνει δεδομένα σχετικά με ένα ζωντανό άτομο που μπορεί να ταυτοποιηθεί από αυτά τα δεδομένα (ή από αυτά και άλλες πληροφορίες είτε στην κατοχή μας είτε που πιθανόν να τεθούν στην κατοχή μας).

ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΧΡΗΣΗΣ είναι δεδομένα που συλλέγονται αυτόματα είτε δημιουργούνται από τη χρήση της Υπηρεσίας είτε από την ίδια την υποδομή υπηρεσίας (για παράδειγμα, η διάρκεια μιας επίσκεψης σελίδας).

COOKIES είναι μικρά αρχεία που αποθηκεύονται στη συσκευή σας (υπολογιστής ή κινητή συσκευή).

ΕΛΕΓΚΤΗΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ σημαίνει φυσικό ή νομικό πρόσωπο το οποίο (είτε μόνο του είτε μαζί είτε από κοινού με άλλα άτομα) καθορίζει τους σκοπούς για τους οποίους και τον τρόπο με τον οποίο επεξεργάζονται ή πρόκειται να υποβληθούν σε επεξεργασία οποιαδήποτε προσωπικά δεδομένα. Για τους σκοπούς αυτής της Πολιτικής Απορρήτου, είμαστε Ελεγκτής Δεδομένων των δεδομένων σας.

ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΕΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ (Ή ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ) σημαίνει οποιοδήποτε φυσικό ή νομικό πρόσωπο που επεξεργάζεται τα δεδομένα για λογαριασμό του Ελεγκτή Δεδομένων. Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τις υπηρεσίες διαφόρων παρόχων υπηρεσιών, προκειμένου να επεξεργαστούμε τα δεδομένα σας πιο αποτελεσματικά.

ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΟ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ είναι κάθε ζωντανό άτομο που αποτελεί αντικείμενο των Προσωπικών Δεδομένων.

ΧΡΗΣΤΗΣ είναι το άτομο που χρησιμοποιεί την Υπηρεσία μας. Ο Χρήστης αντιστοιχεί στο Υποκείμενο Δεδομένων, το οποίο είναι το αντικείμενο Προσωπικών Δεδομένων.

3. Συλλογή και χρήση πληροφοριών

Συλλέγουμε διάφορους τύπους πληροφοριών για διάφορους σκοπούς για να παρέχουμε και να βελτιώσουμε την Υπηρεσία μας σε εσάς.

4. Τύποι συλλεγόμενων δεδομένων

4.1 Προσωπικά δεδομένα

Κατά τη χρήση της Υπηρεσίας μας, ενδέχεται να σας ζητήσουμε να μας παράσχετε ορισμένες προσωπικά αναγνωρίσιμες πληροφορίες που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την επικοινωνία ή την ταυτοποίησή σας ( "Προσωπικά Δεδομένα" ). Οι προσωπικά αναγνωρίσιμες πληροφορίες μπορεί να περιλαμβάνουν, αλλά δεν περιορίζονται σε:

  • Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου
  • Όνομα και επίθετο
  • Τηλεφωνικό νούμερο
  • Διεύθυνση, χώρα, πολιτεία, επαρχία, ταχυδρομικός κώδικας, πόλη
  • Cookies και δεδομένα και χρήσης

Ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε τα Προσωπικά σας Δεδομένα για να επικοινωνήσουμε μαζί σας με ενημερωτικά δελτία, υλικό μάρκετινγκ ή προώθησης και άλλες πληροφορίες που μπορεί να σας ενδιαφέρουν. Μπορείτε να εξαιρεθείτε από τη λήψη οποιασδήποτε ή όλων αυτών των επικοινωνιών από εμάς ακολουθώντας τον σύνδεσμο κατάργησης εγγραφής.

4.2 Δεδομένα χρήσης

Ενδέχεται επίσης να συλλέγουμε πληροφορίες που στέλνει το πρόγραμμα περιήγησής σας κάθε φορά που επισκέπτεστε την Υπηρεσία μας ή όταν έχετε πρόσβαση στην Υπηρεσία από ή μέσω οποιασδήποτε συσκευής ( "Δεδομένα χρήσης" ).

Αυτά τα δεδομένα χρήσης ενδέχεται να περιλαμβάνουν πληροφορίες όπως η διεύθυνση πρωτοκόλλου διαδικτύου του υπολογιστή σας (π.χ. διεύθυνση IP), τύπο προγράμματος περιήγησης, έκδοση προγράμματος περιήγησης, σελίδες της υπηρεσίας μας που επισκέπτεστε, ώρα και η ημερομηνία της επίσκεψής σας, χρόνο που αφιερώνεται σε αυτές τις σελίδες, μοναδικά αναγνωριστικά συσκευών και άλλα διαγνωστικά δεδομένα.

Όταν αποκτάτε πρόσβαση στην Υπηρεσία με μια συσκευή, αυτά τα Δεδομένα Χρήσης ενδέχεται να περιλαμβάνουν πληροφορίες όπως ο τύπος της συσκευής που χρησιμοποιείτε, το μοναδικό αναγνωριστικό της συσκευής σας, η διεύθυνση IP της συσκευής σας, το λειτουργικό σύστημα της συσκευής σας, ο τύπος προγράμματος περιήγησης Διαδικτύου που χρησιμοποιείτε, μοναδικά αναγνωριστικά συσκευής και άλλα διαγνωστικά δεδομένα.

4.3 Δεδομένα από cookies παρακολούθησης

Χρησιμοποιούμε cookies και παρόμοιες τεχνολογίες παρακολούθησης για την παρακολούθηση της δραστηριότητας στην Υπηρεσία μας και διατηρούμε ορισμένες πληροφορίες.

Τα cookies είναι αρχεία με μικρό αριθμό δεδομένων που μπορεί να περιλαμβάνουν ένα ανώνυμο μοναδικό αναγνωριστικό. Τα cookies αποστέλλονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας από έναν ιστότοπο και αποθηκεύονται στη συσκευή σας. Άλλες τεχνολογίες παρακολούθησης χρησιμοποιούνται επίσης, όπως φάροι, ετικέτες και σενάρια για τη συλλογή και παρακολούθηση πληροφοριών και τη βελτίωση και ανάλυση της Υπηρεσίας μας.

Μπορείτε να δώσετε εντολή στο πρόγραμμα περιήγησής σας να απορρίψει όλα τα cookies ή να υποδείξει πότε αποστέλλεται ένα cookie. Ωστόσο, εάν δεν αποδέχεστε cookies, ενδέχεται να μην μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ορισμένα τμήματα της Υπηρεσίας μας.

Παραδείγματα Cookies που χρησιμοποιούμε:

  • Cookies συνεδρίας: Χρησιμοποιούμε Cookies συνεδρίας για τη λειτουργία της υπηρεσίας μας.
  • Cookies προτιμήσεων: Χρησιμοποιούμε Cookies προτιμήσεων για να θυμόμαστε τις προτιμήσεις σας και τις διάφορες ρυθμίσεις.
  • Cookies ασφαλείας: Χρησιμοποιούμε Cookies ασφαλείας για λόγους ασφαλείας.

5. Χρήση δεδομένων

Στην Escargot de Crete χρησιμοποιούμε τα δεδομένα που συλλέγονται για διάφορους σκοπούς:

  • να παρέχουμε και να συντηρούμε την Υπηρεσία μας
  • να σας ειδοποιήσουμε για αλλαγές στην Υπηρεσία μας
  • να σας επιτρέψουμε να συμμετάσχετε σε διαδραστικές λειτουργίες της Υπηρεσίας μας όταν το επιλέξετε
  • να παρέχουμε υποστήριξη πελατών
  • να αναλύσουμε πληροφορίες, ώστε να βελτιώσουμε την Υπηρεσία μας
  • για την παρακολούθηση της χρήσης της Υπηρεσίας μας
  • για τον εντοπισμό, την πρόληψη και την αντιμετώπιση τεχνικών ζητημάτων
  • να εκπληρώσουμε οποιονδήποτε άλλο σκοπό για τον οποίο το παρέχετε
  • να εκπληρώσουμε τις υποχρεώσεις μας και να επιβάλουμε τα δικαιώματά μας που απορρέουν από τυχόν συμβάσεις που συνάπτονται μεταξύ εσάς και εμάς, συμπεριλαμβανομένης της χρέωσης και της είσπραξης
  • να σας παρέχουμε ειδοποιήσεις σχετικά με τον λογαριασμό σας και / ή τη συνδρομή σας, συμπεριλαμβανομένων των ειδοποιήσεων λήξης και ανανέωσης, των μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου κ.λπ.
  • να σας παρέχουμε ειδήσεις, ειδικές προσφορές και γενικές πληροφορίες για άλλα αγαθά, υπηρεσίες και εκδηλώσεις που προσφέρουμε παρόμοια με αυτά για τα οποία έχετε ήδη αγοράσει ή ζητήσει πληροφορίες, εκτός εάν έχετε επιλέξει να μην λάβετε τέτοιες πληροφορίες
  • με οποιονδήποτε άλλο τρόπο μπορούμε να περιγράψουμε όταν παρέχετε τις πληροφορίες
  • για οποιονδήποτε άλλο σκοπό με τη συγκατάθεσή σας

6. Διατήρηση δεδομένων

Θα διατηρήσουμε τα Προσωπικά σας Δεδομένα μόνο για όσο διάστημα είναι απαραίτητο για τους σκοπούς που ορίζονται στην παρούσα Πολιτική Απορρήτου. Θα διατηρήσουμε και θα χρησιμοποιήσουμε τα Προσωπικά σας Δεδομένα στον βαθμό που είναι απαραίτητο για να συμμορφωθούμε με τις νομικές μας υποχρεώσεις (για παράδειγμα, εάν απαιτείται να διατηρήσουμε τα δεδομένα σας για να συμμορφωθούμε με τους ισχύοντες νόμους), να επιλύσουμε διαφορές και να επιβάλουμε τις νομικές μας συμφωνίες και πολιτικές.

Θα διατηρήσουμε επίσης τα δεδομένα χρήσης για σκοπούς εσωτερικής ανάλυσης. Τα δεδομένα χρήσης διατηρούνται γενικά για μικρότερο χρονικό διάστημα, εκτός εάν αυτά τα δεδομένα χρησιμοποιούνται για την ενίσχυση της ασφάλειας ή για τη βελτίωση της λειτουργικότητας της Υπηρεσίας μας, ή είμαστε νομικά υποχρεωμένοι να διατηρούμε αυτά τα δεδομένα για μεγαλύτερες χρονικές περιόδους.

7. Τα δικαιώματά σας προστασίας δεδομένων βάσει του γενικού κανονισμού για την προστασία δεδομένων (GDPR)

Εάν είστε κάτοικος της Ευρωπαϊκής Ένωσης (ΕΕ) και του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου (ΕΟΧ), έχετε ορισμένα δικαιώματα προστασίας δεδομένων, τα οποία καλύπτονται από τον GDPR.

Στόχος μας είναι να λάβουμε εύλογα μέτρα για να σας επιτρέψουμε να διορθώσετε, να τροποποιήσετε, να διαγράψετε ή να περιορίσετε τη χρήση των Προσωπικών σας Δεδομένων.

Αν θέλετε να ενημερωθείτε για τα Προσωπικά Δεδομένα που έχουμε για εσάς και αν θέλετε να διαγραφούν από τα συστήματά μας, στείλτε μας email στο customercare@escargotdecrete.com .

Σε ορισμένες περιπτώσεις, έχετε τα ακόλουθα δικαιώματα προστασίας δεδομένων:

  • το δικαίωμα πρόσβασης, ενημέρωσης ή διαγραφής των πληροφοριών που έχουμε για εσάς
  • το δικαίωμα διόρθωσης. Έχετε το δικαίωμα να διορθώσετε τις πληροφορίες σας εάν αυτές οι πληροφορίες είναι ανακριβείς ή ελλιπείς.
  • το δικαίωμα αντίρρησης. Έχετε το δικαίωμα να αντιταχθείτε στην επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων από εμάς.
  • το δικαίωμα περιορισμού. Έχετε το δικαίωμα να ζητήσετε να περιορίσουμε την επεξεργασία των προσωπικών σας στοιχείων.
  • το δικαίωμα στη φορητότητα δεδομένων. Έχετε το δικαίωμα να λάβετε αντίγραφο των Προσωπικών σας Δεδομένων σε δομημένη, αναγνώσιμη από μηχανή και συνήθως χρησιμοποιούμενη μορφή.
  • το δικαίωμα ανάκλησης της συγκατάθεσης. Έχετε επίσης το δικαίωμα να ανακαλέσετε τη συγκατάθεσή σας ανά πάσα στιγμή όπου στηριζόμαστε στη συγκατάθεσή σας για την επεξεργασία των προσωπικών σας στοιχείων.

Λάβετε υπόψη ότι ενδέχεται να σας ζητήσουμε να επαληθεύσετε την ταυτότητά σας πριν απαντήσουμε σε τέτοια αιτήματα. Λάβετε υπόψη ότι ενδέχεται να μην μπορούμε να παρέχουμε Υπηρεσία χωρίς κάποια απαραίτητα δεδομένα.

Έχετε το δικαίωμα να παραπονεθείτε σε μια Αρχή Προστασίας Δεδομένων σχετικά με τη συλλογή και τη χρήση των Προσωπικών σας Δεδομένων από εμάς. Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε με την τοπική αρχή προστασίας δεδομένων στον Ευρωπαϊκό Οικονομικό Χώρο (ΕΟΧ).

8. Πάροχοι υπηρεσιών

Ενδέχεται να απασχολούμε εταιρείες και άτομα τρίτων για να διευκολύνουμε την Υπηρεσία μας («Πάροχοι Υπηρεσιών»), να παρέχουν Υπηρεσία αντί για μας, να εκτελούν υπηρεσίες που σχετίζονται με την Υπηρεσία ή να μας βοηθούν στην ανάλυση του τρόπου με τον οποίο χρησιμοποιείται η Υπηρεσία μας.

Αυτά τα τρίτα μέρη έχουν πρόσβαση στα Προσωπικά Δεδομένα σας μόνο για να εκτελέσουν αυτές τις εργασίες εκ μέρους μας και υποχρεούνται να μην τα αποκαλύψουν ή χρησιμοποιήσουν για οποιονδήποτε άλλο σκοπό.

9. Ανάλυση

Ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε τρίτους παρόχους υπηρεσιών για να παρακολουθούμε και να αναλύουμε τη χρήση της υπηρεσίας μας.

10. Πληρωμές

Ενδέχεται να παρέχουμε προϊόντα επί πληρωμή ή / και υπηρεσίες εντός της Υπηρεσίας. Σε αυτήν την περίπτωση, χρησιμοποιούμε υπηρεσίες τρίτων για επεξεργασία πληρωμών (π.χ. επεξεργαστές πληρωμών).

Δεν θα αποθηκεύσουμε ούτε θα συλλέξουμε τα στοιχεία της κάρτας πληρωμής σας. Αυτές οι πληροφορίες παρέχονται απευθείας στους τρίτους επεξεργαστές πληρωμών των οποίων η χρήση των προσωπικών σας στοιχείων διέπεται από την Πολιτική Απορρήτου τους. Αυτοί οι επεξεργαστές πληρωμών συμμορφώνονται με τα πρότυπα που ορίζει το PCI-DSS, όπως διαχειρίζεται το Συμβούλιο Προτύπων Ασφάλειας PCI, το οποίο είναι μια κοινή προσπάθεια εμπορικών σημάτων όπως Visa, Mastercard, American Express και Discover. Οι απαιτήσεις PCI-DSS συμβάλλουν στον ασφαλή χειρισμό των πληροφοριών πληρωμής.

11. Σύνδεσμοι προς άλλους ιστότοπους

Η Υπηρεσία μας ενδέχεται να περιέχει συνδέσμους προς άλλους ιστότοπους που λειτουργούμε εμείς. Εάν ακολουθήσετε σύνδεσμο τρίτου μέρους , θα μεταφερθείτε στον ιστότοπο αυτού του τρίτου μέρους. Σας συνιστούμε να ανατρέξετε στην Πολιτική Απορρήτου κάθε ιστότοπου που επισκέπτεστε.

Δεν έχουμε κανέναν έλεγχο και δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για το περιεχόμενο, τις πολιτικές απορρήτου ή τις πρακτικές οποιωνδήποτε ιστότοπων ή υπηρεσιών τρίτων .

12. Παιδικό απόρρητο

Οι Υπηρεσίες μας δεν προορίζονται για χρήση από παιδιά κάτω των 18 ετών ( «Παιδί» ή «Παιδιά» ).

Δεν συλλέγουμε εν γνώσει μας προσωπικά στοιχεία από παιδιά κάτω των 18 ετών. Εάν αντιληφθείτε ότι ένα παιδί μάς έχει παράσχει προσωπικά δεδομένα, επικοινωνήστε μαζί μας. Εάν συνειδητοποιήσουμε ότι έχουμε συλλέξει Προσωπικά Δεδομένα από Παιδιά χωρίς επαλήθευση της γονικής συναίνεσης, λαμβάνουμε μέτρα για την κατάργηση αυτών των πληροφοριών από τους διακομιστές μας.

13. Αλλαγές σε αυτήν την πολιτική απορρήτου

Ενδέχεται να ενημερώνουμε την Πολιτική Απορρήτου μας κατά καιρούς. Θα σας ενημερώσουμε για τυχόν αλλαγές δημοσιεύοντας τη νέα Πολιτική Απορρήτου σε αυτήν τη σελίδα.

Σας συμβουλεύουμε να ελέγχετε περιοδικά αυτήν την Πολιτική Απορρήτου για τυχόν αλλαγές. Οι αλλαγές σε αυτήν την Πολιτική απορρήτου ισχύουν όταν δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα.

14. Επικοινωνήστε μαζί μας

Εάν έχετε απορίες σχετικά με αυτήν την Πολιτική Απορρήτου, επικοινωνήστε μαζί μας μέσω email: customercare@escargotdecrete.com