Δωρεάν αποστολή από 28.50€ για αποστολή σε Ελλάδα, ή από 80.00€ για αποστολή σε άλλες χώρες (θα δείτε την αφαίρεση των εξόδων αποστολής μετά τη συμπλήρωση της διεύθυνσης παραλαβής).

Χρήσιμη πληροφορία: η μόνη διαφορά μεταξύ παραγγελίας ως επισκέπτη και δημιουργίας λογαριασμού πελάτη, είναι η εισαγωγή κωδικού κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας. Αυτό έχει πολλά οφέλη, όπως πχ. εκπτωτικά κουπόνια για επόμενες αγορές.

Πολιτική επιστροφής προϊόντων

Μπορείτε να επιστρέψετε τα προϊόντα που έχετε επιλέξει και να ζητήσετε την επιστροφή των χρημάτων σας στην περίπτωση που δεν είστε ευχαριστημένοι από την ποιότητα των προϊόντων διότι παρουσιάζουν ελαττώματα ή αλλοιώσεις. Η επιστροφή πρέπει να γίνει εντός 14 ημερών από την παραλαβή της παραγγελίας σας συνοδευόμενη από την απόδειξη αγοράς.

Εάν για οποιονδήποτε λόγο το προϊόν ή τα προιόντα που επιλέξατε σαν φανούν ελαττωματικά ή χαμηλότερης ποιότητας των προσδοκιών σας, επικοινωνήστε μαζί μας πριν γίνει η επιστροφή των προϊόντων.

Στην περίπτωση που έχετε προβεί στην αγορά των προιόντων πληρώνοντας με αντικαταβολή, η επιστροφή των χρημάτων θα γίνει σε τραπεζικό λογαριασμό που θα μας υποδείξει ο πελάτης αμέσως μετά τη παραλαβή και έλεγχο των προϊόντων που επιστράφηκαν.

Η κατάθεση των χρημάτων «λόγω επιστροφής» και καθαρά για λόγους ασφαλείας θα γίνεται σε λογαριασμό που ο δικαιούχος του είναι το ίδιο πρόσωπο με τον πελάτη που έκανε την παραγγελία.

Στο ποσό επιστροφής δεν θα συμπεριλαμβάνονται τα έξοδα αποστολής  και τα πιθανά έξοδα επιστροφής που ορίζονται από τον μεταφορέα εκτός και εάν η επιστροφή των προϊόντων είναι λόγω υπαιτιότητας της Escargot de Crete ή έχουν υποστεί φθορά κατά την μεταφορά τους στον τελικό παραλήπτη. Σε αυτήν την περίπτωση δεν επιβαρύνεται ο πελάτης με κανένα έξοδο.

Κατά την παραλαβή του πακέτου σας, συστήνουμε να ελέγχετε προσεκτικά τα προϊόντα.