Δωρεάν αποστολή από 28.50€ για αποστολή σε Ελλάδα, ή από 80.00€ για αποστολή σε άλλες χώρες (θα δείτε την αφαίρεση των εξόδων αποστολής μετά τη συμπλήρωση της διεύθυνσης παραλαβής).

Χρήσιμη πληροφορία: η μόνη διαφορά μεταξύ παραγγελίας ως επισκέπτη και δημιουργίας λογαριασμού πελάτη, είναι η εισαγωγή κωδικού κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας. Αυτό έχει πολλά οφέλη, όπως πχ. εκπτωτικά κουπόνια για επόμενες αγορές.

Η PANACEA3 είναι η σειρά προϊόντων φροντίδας δέρματος της Escargot de Crete που χτίστηκε γύρω από τις μοναδικά ευεργετικές ιδιότητες του εκκρίματος των σαλιγκαριών στο ανθρώπινο δέρμα.

Τα προϊόντα PANACEA3 δεν περιέχουν απλά έκκριμα σαλιγκαριών σε υψηλά ποσοστά, αλλά σχεδιάζονται εξ αρχής με μοναδικό δεδομένο ενεργό συστατικό το έκκριμα σαλιγκαριών. Τα υπόλοιπα συστατικά προστίθενται επικουρικά ώστε το έκκριμα σαλιγκαριών να έχει την κατάλληλη μορφή για τις συγκεκριμένες χρήσεις που απαιτεί το εκάστοτε προϊόν.

Όλα τα προϊόντα PANACEA3 έχουν ως κύριο συστατικό εκκρίματα σαλιγκαριών άριστων ποιοτήτων της Escargot de Crete, τα οποία ερευνώνται, αναπτύσσονται και παράγονται ειδικά για τον σκοπό της παραγωγής των προϊόντων Panacea3.

Δεδομένης της κληρονομιάς και της πρώτης ύλης πάνω στην οποία πατάει, η PANACEA3 φιλοδοξεί να είναι η επιτομή της χρήσης εκκρίματος σαλιγκαριών για την φροντίδα και την διόρθωση προβλημάτων του ανθρώπινου δέρματος. Για το σκοπό αυτό ερευνά και αναπτύσσει ολοένα αποτελεσματικότερες μεθόδους συνδυασμού άριστων εκκριμάτων σαλιγκαριών με φυσικά συστατικά μόνο.

Όλα τα προϊόντα PANACEA3 είναι 100% φυσικά, χωρίς αλλεργιογόνα, δεν περιέχουν parabens, και είναι κατάλληλα για όλους τους τύπους δέρματος και ασφαλή για χρήση ανεξάρτητα από ηλικία ή φύλο.

Σχετικά με την Escargot de Crete

Η μοναδική ενασχόληση της Escargot de Crete είναι ο κόσμος των σαλιγκαριών και οι πολλαπλές ευεργετικές ιδιότητες και χρήσεις τους για την ανθρώπινη υγεία. Εδρεύει στην Κρήτη. Ο ιδρυτής της, όπως και όλοι οι Κρητικοί, μεγάλωσε και ζει σε έναν τόπο όπου οι ευεργετικές ιδιότητες των σαλιγκαριών στο δέρμα αλλά και στον ανθρώπινο οργανισμό γενικότερα είναι γνωστές από πρώτο χέρι, και γι' αυτό τα ιδιαίτερα αυτά πλάσματα χαίρουν ιδιαίτερης εκτίμησης από τους κατοίκους του νησιού εδώ και αιώνες.

Η Escargot de Crete ως παραγωγός εκκρίματος σαλιγκαριών έχει αναπτύξει μεθόδους παραγωγής τα αποτελέσματα των οποίων είναι εκκρίματα σαλιγκαριών πολύ υψηλής ποιότητας. Ερευνώνται και μετρώνται συνεχώς τα σημαντικότερα χαρακτηριστικά που κάνουν το έκκριμα σαλιγκαριών τόσο ξεχωριστό στη φροντίδα του δέρματος και βασική επιδίωξη της εταιρείας είναι η μεγιστοποίηση της ποιότητας και ποσότητας αυτών των συστατικών στο τελικό έκκριμα. Αποτέλεσμα είναι, επί του παρόντος η Escargot de Crete να είναι απ' όσο γνωρίζουμε η μοναδική εταιρεία η οποία μετράει τακτικά, γνωστοποιεί και εγγυάται συγκεκριμένα ποιοτικά χαρακτηριστικά των εκκριμάτων σαλιγκαριών που παράγει.