Καλωσήρθατε στο κατάστημα της Panacea3, της σειράς καλλυντικών από έκκριμα σαλιγκαριών της Escargot de Crete. Αν θέλετε να μάθετε για το εξαιρετικής ποιότητας (σε παγκόσμιο επίπεδο) κύριο συστατικό των προϊόντων, δείτε εδώ.

Χρήσιμη πληροφορία: η μόνη διαφορά μεταξύ παραγγελίας ως επισκέπτη και δημιουργίας λογαριασμού πελάτη, είναι η εισαγωγή κωδικού κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας. Αυτό έχει πολλά οφέλη, όπως πχ. η συλλογή πόντων με κάθε αγορά σας τους οποίους μπορείτε όποτε θέλετε να μετατρέπετε σε εκπτωτικά κουπόνια για επόμενες αγορές.

Δωρεάν αποστολή με παραγγελίες άνω των 28.50€ για αποστολή σε Ελλάδα, ή άνω των 80.00€ για αποστολή σε άλλες χώρες. Θα δείτε την αφαίρεση των εξόδων αποστολής μετά τη συμπλήρωση της διεύθυνσης αποστολής.

Η Escargot de Crete μπορεί να αποστείλει τις παραγγελίες σας σε οποιοδήποτε μέρος στον κόσμο.

Όλες οι αποστολές παρακολουθούνται, και σας ενημερώνουμε με email για τον αριθμό αποστολής και έναν σύνδεσμο όπου μπορείτε να παρακολουθείτε το δέμα σας.

Η συσκευασία που χρησιμοποιούμε εξασφαλίζει ότι η παραγγελία σας θα παραδοθεί σε άριστη κατάσταση. Χρησιμοποιούμε χάρτινο κιβώτιο με ειδική προφύλαξη των προϊόντων που περιέχονται.

Οι μέθοδοι αποστολής είναι:

  • Λογότυπο ΕΛΤΑ courier     ΕΛΤΑ Courier για αποστολές εντός Ελλάδας

  • Λογότυπο ΕΛΤΑ      ΕΛΤΑ (Ελληνικά Ταχυδρομεία) για αποστολές εκτός Ελλάδος.