Πράσινο απολεπιστικό σαπούνι ελαιόλαδου με πούδρα κελύφους και έκκριμα σαλιγκαριών

Panacea3 Πράσινα σαπούνια

Καθαρισμός - απαλότητα - προστασία - φροντίδα.
Για όλους τους τύπους δέρματος ακόμη και για ευαίσθητα.
Ρυθμίζει την λιπαρότητα.
Πρόσωπο - χέρια - σώμα.
Ακμή – ξηροδερμία – δυσχρωμίες – ραγάδες - αντιοξειδωτική δράση.
100% φυσικό προϊόν.
100 gr

Δράση:

Το κέλυφος των σαλιγκαριών σε συνδυασμό με το ισχυρότερο έκκριμα παγκοσμίως απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα και ταυτόχρονα περιποιείται το δέρμα με εκπληκτικά αποτελέσματα. Το δέρμα γίνεται από την πρώτη χρήση απαλό και δημιουργείται ένα αόρατο φιλμ προστασίας από τους περιβαλλοντικούς κινδύνους. Το Panacea3 σαπούνι απολέπισης, λόγω της υψηλότατης ποιότητας εκκρίματος, περιέχει πολύ υψηλότερη συγκέντρωση αλλαντοΐνης από καλλυντικές κρέμες περιποίησης δέρματος από έκκριμα σαλιγκαριών.
Το σαπούνι Panacea3 περιέχει τη μέγιστη συγκέντρωση εκκρίματος που μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε σαπούνι, από το ισχυρότερο έκκριμα παγκοσμίως. Η Escargot de Crete Cosmetics πετυχαίνει με αυτόν τον τρόπο να παρασκευάσει ένα φυσικό σαπούνι με εκπληκτικές καλλυντικές ιδιότητες.
Μοναδικότητα προϊόντος: Το ισχυρό έκκριμα σαλιγκαριών της Escargot de Crete σε συνδυασμό με την πούδρα από κελύφη σαλιγκαριών αποτελεί καινοτόμο πρόταση της Escargot de Crete. Η μέθοδος εξασφαλίζει ακόμη μεγαλύτερες συγκεντρώσεις ευεργετικών συστατικών στο σαπούνι. Παγκόσμια καινοτομία της Escargot de Crete η δημιουργία ενός φυσικού σαπουνιού απολέπισης που ταυτόχρονα περιποιείται το δέρμα με τόσο έντονες καλλυντικές ιδιότητες.

Τρόπος χρήσης:

Χρησιμοποιήστε το σαπούνι για τον καθημερινό καθαρισμό του προσώπου σας, των χεριών σας, του σώματός σας και των μαλλιών σας.
Πλυθείτε με απαλές κινήσεις και αφήστε για 1 λεπτό τον αφρό από το σαπούνι επάνω σας να ενεργήσει ευεργετικά στο δέρμα. Ξεπλύνετε. Προσέξτε να μην πάει στα μάτια και αν αυτό συμβεί ξεπλύνετε καλά με νερό.
Για όλους τους τύπους δέρματος ακόμη και για ευαίσθητα και εύθραυστα δέρματα.
Για εξωτερική χρήση μόνο.

Συστατικά *:

SODIUM OLIVATE, AQUA, SNAIL SECRETION FILTRATE, SNAIL'S SHELL POWDER, SODIUM CHLORIDE.

* Σύμφωνα με τον νόμο, η σειρά αναγραφής των συστατικών είναι από εκείνο με την μεγαλύτερη συγκέντρωση προς εκείνο με την μικρότερη και αυτό ισχύει σε κάθε νόμιμο προϊόν που κυκλοφορεί στην αγορά. Πάντα να ελέγχετε σε ποια θέση αναγράφεται το συστατικό που σας ενδιαφέρει στην ετικέττα συστατικών του προϊόντος.